női bőr táska

A női bőr táska jóval több egyszerű, praktikus kiegészítőnél – túlmutat az alapvetően betöltött szerepkörén, és csakúgy, mint az igazán szép és minőségi ékszerek, nélkülözhetetlen kiegészítőnek számít az igényes hölgyek repertoárjában.

Női bőr táska – jóval több, mint aminek látszik

Bár a táskaválasztás elsősorban praktikus szempontból tűnhet fontosnak (különösen az erősebbik nem képviselőinek szemszögéből), nem feledkezhetsz meg arról sem, hogy a táska kardinális hatással van megjelenésedre: akár egy csillogó nyaklánc vagy egy díszes karkötő. Mostani bejegyzésünkben adunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy könnyebben megtalálhasd a hozzád illő, tökéletes divattáskát.

Divattáska – fontos-e a méret?

Kétségtelen, miszerint akár az ékszerek esetében, a divattáskák vonatkozásában is fontos a méret. Az alapvető szabályról ne feledkezz meg: nagyobb méretű kiegészítők a mindennapokra, a kisebbek, elegánsak az ünnepélyes alkalmak apropóján váltják be a reményeidet. Figyelj arra is, hogy a női bőr táskádban elférjenek a nélkülözhetetlen dolgaid is, mint például a pénztárca, a mobiltelefon vagy a kulcsok. Azonban a túl méretes darabok, még abban az esetben is, ha alapvetően praktikusnak tűnnek, a kivitelezésük miatt lehetséges, hogy zavarnak majd a hétköznapokban – például, ha tömegközlekedsz.

Női bőr táska – ami soha nem megy ki a divatból

 

A bőrtáskák nemcsak tartósak és időtállók, de az örök elegancia égisze alatt születve bátran kijelenthető ezekről a stílusos kiegészítőkről, hogy soha nem mennek ki a divatból, amíg világ a világ, trendinek fognak számítani.  Bár a női bőr táskák általában drágábbak, hosszútávon megtérülhet az árúk, mivel évekig, sőt, évtizedekig is maximálisan jól szolgálják ki az igényeidet. Sőt, a divattáskák világában pontosan a bőrből készült darabok azok, amelyeket a rendszeres használat és az idő múlása szebbé, patinásabbá tesz.

A szín és a forma fontossága

Ahogy az ékszerválasztásnál, úgy a táskáknál is meghatározó a szín és a forma. A táskád színét és formáját össze kell hangolnod a viselni készült outfitteddel, ékszerekkel és egyéb kiegészítőkkel. A jó hír az, hogy a női bőr táskák, különösen a fekete és a barna modellek, könnyen hozzáigazíthatók a különböző szettekhez. Persze ez nem jelenti azt, hogy kizárólag e két színhez kell ragaszkodnod: a színes divattáskák felhívják magukra (tehát Rád) a figyelmet és megadják azt a pluszt, azt a végső csavart, ami feledhetetlenné teszi a megjelenésed.

Táskák és ékszerek – a harmónia már nem lehetne ennél is tökéletesebb

Végül, de korántsem utolsó sorban, ne felejtsd el, hogy a táskádnak és az ékszereidnek összhangban kell lenniük egymással. Az elegáns arany ékszerek például pazarul passzolnak a klasszikus bőrtáskához, míg a modern, minimalista ékszerek a merészebb kialakítású divattáskák „legjobb barátai”.

A táskaválasztás nem kevésbé fontos, mint az ékszerválasztás – mindkettő hozzájárul a Rólad alkotott első benyomáshoz. Legyen szó akár munkahelyi megjelenésről, akár esti alkalmi öltözetről, gondoskodj arról, hogy táska és ékszer egyaránt kifejezze a személyiségedet. Ha ezt figyelembe veszed, akkor a szóban forgó kiegészítő nem csupán praktikus eszköz lesz, hanem a kisugárzásod megkoronázója is.