hegyikristály ékszerek

A testi-, lelki- és szellemi egészégünk megteremtése a legtöbb esetben rajtunk múlik. Sajnos azonban olyan világban élünk, ahol a stresszé és a mókuskerékben való folyamatos rohanásé a főszerep – így a belső harmóniánk megőrzése érdekében ajánlatos bevetni az ásványok és kristályok elképesztő erejét is.

Egyedi hatással bírnak a helyikristály ékszerekhegyikristály ékszerek

Az ásványokból köztudottan nemcsak a szépségük miatt készülnek ékszerek, de az azokba vetett gyógyító hatás kiaknázása reménye is vezeti az ékszerkészítő mesterek kezét. A hegyikristály ékszerek a maguk ártatlan bájával például nagyban hozzájárulnak a lelki béke megteremtéséhez.

A hegyikristály ékszerek maguk a kézzel fogható tisztaság és romlatlan szépség

A kő külsőleg áttetsző, néhol erősebben erezett. A féldrágakőről úgy gondolják a témában érdekeltek, hogy az felerősíti az egyéb kövek erejét. A hegyikristály ékszerek köztudottan nyugtatják az idegrendszert, csillapítják a feldúlt kedélyállapotot, hatékonyan kioltják a stresszt.hegyikristály ékszerek

A hegyikristály ékszerek segítenek tisztán ítélni, így mi mindig a helyes döntést hozhatjuk meg egy-egy nehezebb szituációban. A féldrágakőből készített kiegészítők a memória fejlesztésében is nagy szerepet játszanak, így abban az esetben, ha nagyvolumenű szellemi megmérettetésre készülünk, okos ötlet magunknál tartani a kedvenc amulettünket.

Azoknak a hölgyeknek vagy uraknak, akik a lelket-testet egyaránt megterhelő méregtelenítő kúrát fontolgatják, érdemes a hegyikristály ékszerek jótékony befolyását mindenképpen kihasználni. A csecsebecsék ugyanis segítik a méregtelenítés, illetve a máj- és a vese megfelelő működését, tisztítják a beleket és normalizálják az anyagcserés folyamatokat.