gyűrűk pároknak

Ó, de szép is a szerelem! Ha két szív egyszerre dobban, semmi sem lehetetlen! Azok a boldog és nem utolsó sorban roppant szerencsés párok, akik biztosak abban, az életüket a másik oldalán kívánják leélni, a legtöbb esetben hitelesítik a kapcsolatukat. Ez a gyakorlatban egy oltári nagy partit jelent a szeretteik körében. Az esküvő szimbóluma a jegygyűrű, amit a boldogító igen kimondásakor húz a másik fél ujjára a menyasszony és a vőlegény.

Az egyik korábbi írásunkban már foglalkoztunk a karikagyűrű történetével, és részletesen szemléltettük azt a változást, amin a szóban forgó ékszer az elmúlt századok alatt átesett. Jelen cikkünkben sem kívánunk túlzottan eltávolodni a témától – most viszont három olyan roppant különleges darabbal szeretnénk kedveskedni olvasóinknak, amelyek a szépségükkel és egyediségükkel valóban a párjukat ritkítják.

Kezdjük a felsorolást egy magyar remekművel, a Mihalovits Manufaktúra jeles alkotásával

A magyar ötvösművészek a hagyományok nyomában kívánnak járni az ékszereikkel, így alkotva meg azokat a roppant egyedi, speciálisan magyaros-jellegű gyűrűket. Ezeket az ékszereket a klasszikus stílus szerelmesei garantáltan szívesen viselnék a nagy napon. A különleges technikával készülő darabok feliratosak és vésettek, természetesen az ősi magyar folklór elemeit felhasználva. Az ékszerek magas színvonalat képviselnek és igazi elhivatottságról, illetve kiemelkedő szakmai tapasztalatról tesznek tanúbizonyságot.

gyűrűk pároknak

 

Abban az esetben, ha Önnek és a párjának fontos a történelmi múlt, illetve kedvelik a klasszikus megoldásokat, az egyedi ötvös gyűrűk tökéletes választásnak fognak bizonyulni. A karikagyűrű az egymás iránt érzett végtelen szerelem örök záloga. Ez egyfajta jel, amit azért viselünk, hogy tudassuk a világgal, mi már megtaláltuk a párunkat.

Larson Jewelers gyűrűk kollekciójagyűrűk pároknak

A nemzetközi szinten nagy népszerűségnek örvendő Larson Jewelers jegygyűrű kollekciójában találunk egy olyan párost, amiről lehetetlen nem szuperlatívuszokban beszélni, már ami az egyediséget illeti. Ez a gyűrűpáros ugyanis a másik fél ujjlenyomatával van ékesítve, ám ez csöppet sem hivalkodó vagy „fura”, sőt, épp ellenkezőleg. Ez a valóban roppant különleges megoldás azoknak a különleges szerelmeseknek szól, akik nem félnek megcsillogtatni a kreatív lényüket az esküvőjük napján.

Speciális és ellenállhatatlan gyűrűk

Végül, de korántsem utolsó sorban érdemes megemlíteni az egyedi gyűrűk nagyágyúját is, a Soundwave Jewellery álomdarabját, a hangüzenetes karikagyűrűt. Persze ezt a csecsebecsét nem úgy kell elképzelni, hogy gombnyomásra lejátssza a szeretett fél hangját. A fonetika jegyében született darabok ugyanis a szerelmesek által kiejtett szó, üzenet hangsávjával vannak gravírozva, így rejtve magunkba az örök összetartozás „kőbe” vésett szépségét.

gyűrűk pároknak

Ahogy a hangok görbéi körbecsókolják a gyűrűket, úgy olvad eggyé az addig külön-külön lévő személy egy és oszthatatlan egésszé. Amint azt a felsorolásból láthatjuk, nem vagyunk muszáj a klasszikus megoldásokat követni. Eltérhetünk a megszokottól, amennyiben szeretnénk belecsempészni a gyűrűválasztásba a saját személyiségünket vagy életszemléletünket.