Arany csüngő fülbevaló alkalmi megjelenéshez? Köves lógós fülbevalók a színes darabok kedvelőinek? Attól, hogy lógós, nem kell feltétlenül feltűnőnek lennie. A fülbevalóra a nők rendszerint úgy tekintenek, mint a legelső ékszerre, amihez a reggeli készülődéskor nyúlni szoktak.

Az állandóság kedvelői a fixen záródó fülbevalókat részesítik előnyben, de szép számmal vannak olyanok is, akik kifejezetten a lógós, csüngő fülbevalók kínálta lehetőségeket részesítenék előnyben.

A lógós ezüst fülbevaló tényleg népszerűbb?

Egyszerűségüknél és a könnyű kicserélés miatt még mindig változatlan népszerűségnek örvendenek a lógós fülbevalók. Az anyag függvényében azonban változó, hogy ki mennyire részesíti előnyben ezt a modellt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lógós arany fülbevaló esetében még mindig tartanak attól a viselőik, hogy egy rossz mozdulatnál kiesik, és elhagyják kedvencüket. Vannak olyan arany csüngő fülbevalók, amelyek a hátsó részen éppen ezt a kiesést meggátló apró kiegészítő elemmel rendelkeznek. Az arany ékszerek árát látva azonban nem mindenkinek nyújt ez megnyugvást. Nem véletlen, hogy az ezüstből készült lógós modellek iránt nagyobb érdeklődés mutatkozik.

Fixen záródó fülbevalók a téli hónapokra

 

Nem mindegy az sem, hogy milyen évszakban döntenél a lógós fülbevalók mellett. A hideg hónapokban a sál és a sapka viselésekor tényleg ki lehet rántani a megfelelő biztonsági elem hiányában az ékszert. A lógós arany fülbevaló esetében tényleg fájdalmas az elvesztés, és nem csupán anyagi értelemben. Amikor egy ékszer mellett döntünk, akkor az ár-érték arányon túl azt is megnézzük, hogy mennyire passzol a kiszemelt modell az életstílushoz, személyiséghez. A mindennapokban viselt, akár köves lógós fülbevalók hozzánőnek a szívhez, előszeretettel nyúl utánuk az ember, és természetes, hogy nem szeretné elhagyni azt.

Lógós ezüst fülbevaló: alkalomtól függetlenül remek választás!

Amennyiben a karika fülbevalók, vagy az egyéb, fix záródással rendelkező típusok nagyobb biztonságot nyújtanak, akkor a sapkás-sálas időszakban érdemes mellettük dönteni. A tavasz viszont magával hozza a változás, a megjelenést megújítása iránti igényt. A köves lógós fülbevalók izgalmas színekkel állnak rendelkezésre, amiket akár kedvenc ruhadarabjaidhoz passzolva is megválaszthatsz. A lógós ezüst fülbevaló nőiessé varázsolhatja megjelenésed, és alkalomtól függetlenül megállja a helyét. A tapasztalatok és a keresések száma is azt mutatja, hogy a lógós ezüst fülbevaló iránt jelentősen többen érdeklődnek, mint aranyból készült társa után.

Fejezd ki személyiséged köves lógós fülbevalók segítségével!

A nőiesség és a karcsú nyakvonal tökéletesen kiemelhető egy arany csüngő fülbevaló segítségével. Az ezüstöt szinte minden korosztály szereti, de ha a köves lógós fülbevalók állnak közelebb hozzád, akkor a diszkrét modellek között, és a feltűnő, akár a tüzes és dögös vonalon mozogva is rátalálhatsz új kedvenceidre. Az ízléses megoldásoknak köszönhetően kifejezésre juttathatod személyiséged, s végső soron ez lenne az ékszerviseléssel a cél.