ásvány karkötő

Néhány évtizeddel ezelőtt az emberek legnagyobb része elutasította a különféle ásványok gyógyító hatásába vetett hitet. Manapság szerencsére már teljesen elfogadott, hogy tudatosan választjuk meg az ásványokból készült ékszereket, aszerint, hogy milyen lelki-testi hatást szeretnénk megtapasztalni a segítségükkel.

Sőt, az olyan jellegű cikkek sem ritkák, amelyek azt taglalják, az egyes személyeknek a születésnapjuk alapján mi a szerencse-köve. Ez utóbbi témával nem a mi tisztünk részleteiben foglalkozni, ám ne távolodjunk el annyira az ásvány karkötő hatásától. Összeszedtünk minden olyan információt, amely hasznos lehet vásárlás előtt.

Melyik ásvány mire jó?

Abban az esetben, ha szellemileg megterhelő időszakban vagyunk, például a közelgő vizsgák vagy nehéz munkaügyek miatt, a hegyikristály vagy a zafír ásvány karkötő legyen a választásunk tárgya. A szóban forgó csecsebecse, amellett, hogy roppant mutatós és különleges, segít megtisztítani az elmét a fölösleges gondolatoktól. Ezek az ásványok támogatják a koncentrációs képességünket.

A hegyikristály egyébként roppant sokoldalúan felhasználható természeti kincs, ugyanis a negatív erőktől is segít megszabadulni, afféle lelki-testi megtisztulást eredményezve. Az agyi kimerültséggel egyébként szorosan együtt jár az alváshiány vagy a pihentető alvásra való képtelenség is, amin az ametiszt ásvány karkötő tud a leginkább pozitívan változtatni. Az emésztőrendszer panaszainak az enyhítésére egyaránt alkalmas a holdkő, a jáspis és az akvamarin is, állítják a szakértők. Fáj a feje? Viseljen füstkvarc ásvány karkötőt!

Ásvány karkötő

Bizony, az ásvány ékszerek hatásukat tekintve, ahogy azt mi is láthattuk a felsorolásból, szinten mindenre jók, de ehhez hinni is kell bennünk.

Sokan azt állítják, nem szabad a jótékony köveket „összezsúfolva” használni. Ha túl sok ásványt viselünk egyszerre, akkor megakadályozzák és kioltják egymás energiáit – ám erre nincs bizonyíték. Abban az esetben, ha Ön úgy érzi, szeretné valamely ásvány karkötő hatását megtapasztalni a mindennapokban, garantáltan egy praktikus, jótékony ékszer tulajdonosává válik. A különböző ásványok felhasználásával készült ékszerek divatos kiegészítői a mindennapoknak.