ásvány karkötő

Néhány évtizeddel ezelőtt az emberek legnagyobb része elutasította a különféle ásványok gyógyító hatásába vetett hitet. Manapság szerencsére már teljesen elfogadott, hogy tudatosan választjuk meg az ásványokból készült ékszereket, aszerint, hogy milyen lelki-testi hatást szeretnénk megtapasztalni a segítségükkel. Sőt, az olyan jellegű cikkek sem ritkák, amelyek azt taglalják, az egyes személyeknek a születésnapjuk alapján mi a szerencse-köve.

Ez utóbbi témával nem a mi tisztünk részleteiben foglalkozni, ám ne távolodjunk el annyira az ásvány karkötő hatásától – összeszedtünk minden olyan információt, amely hasznos lehet vásárlás előtt. Abban az esetben, ha szellemileg megterhelő időszakban vagyunk, például a közelgő vizsgák vagy nehéz munkaügyek miatt, a hegyikristály vagy a zafír ásvány karkötő legyen a választásunk tárgya, hiszen a szóban forgó csecsebecse, amellett, hogy roppant mutatós és különleges, segít megtisztítani az elmét a fölösleges gondolatoktól, és támogatja a koncentrációs képességünket.

A hegyikristály egyébként roppant sokoldalúan felhasználható természeti kincs, ugyanis a negatív erőktől is segít megszabadulni, afféle lelki-testi megtisztulást eredményezve. Az agyi kimerültséggel egyébként szorosan együtt jár az alváshiány vagy a pihentető alvásra való képtelenség is, amin az ametiszt ásvány karkötő tud a leginkább pozitívan változtatni. Az emésztőrendszer panaszainak az enyhítésére egyaránt alkalmas a holdkő, a jáspis és az akvamarin is, állítják a szakértők. Fáj a feje? Viseljen füstkvarc ásvány karkötőt! Bizony, az ásvány ékszerek hatásukat tekintve, ahogy azt mi is láthattuk a felsorolásból, szinten mindenre jók, de ehhez hinni is kell bennünk. Sokan azt állítják, nem szabad a jótékony köveket „összezsúfolva” használni, mivel így megakadályozzák és kioltják egymás energiáit, ám erre nincs bizonyíték. Abban az esetben, ha Ön úgy érzi, szeretné valamely ásvány karkötő hatását megtapasztalni a mindennapokban, nemcsak egy praktikus, jótékony csecsebecse tulajdonosává avanzsál, de egy roppant esztétikus, egyedi és különleges ékszer birtokosa is lesz egyben – így mindenképpen jól jár.