ásvány karkötő

Néhány évtizeddel ezelőtt az emberek legnagyobb része elutasította a különféle ásványok gyógyító hatásába vetett hitet. Manapság szerencsére már teljesen elfogadott, hogy tudatosan választjuk meg az ásványokból készült ékszereket, aszerint, hogy milyen lelki-testi hatást szeretnénk megtapasztalni a segítségükkel.

Sőt, az olyan jellegű cikkek sem ritkák, amelyek azt taglalják, az egyes személyeknek a születésnapjuk alapján mi a szerencse-köve. Ez utóbbi témával nem a mi tisztünk részleteiben foglalkozni, ám ne távolodjunk el annyira az ásvány karkötő hatásától. Összeszedtünk minden olyan információt, amely hasznos lehet vásárlás előtt.

Találjuk meg a megfelelő ásvány karkötőt!

Abban az esetben, ha szellemileg megterhelő időszakban vagyunk, például a közelgő vizsgák vagy nehéz munkaügyek miatt, a hegyikristály vagy a zafír ásvány karkötő legyen a választásunk tárgya. A szóban forgó csecsebecse, amellett, hogy roppant mutatós és különleges, segít megtisztítani az elmét a fölösleges gondolatoktól. Ezek az ásványok támogatják a koncentrációs képességünket.

A hegyikristály egyébként roppant sokoldalúan felhasználható természeti kincs, ugyanis a negatív erőktől is segít megszabadulni, afféle lelki-testi megtisztulást eredményezve. Az agyi kimerültséggel egyébként szorosan együtt jár az alváshiány vagy a pihentető alvásra való képtelenség is, amin az ametiszt ásvány karkötő tud a leginkább pozitívan változtatni. Az emésztőrendszer panaszainak az enyhítésére egyaránt alkalmas a holdkő, a jáspis és az akvamarin is, állítják a szakértők. Fáj a feje? Viseljen füstkvarc ásvány karkötőt!

Ásvány karkötő

Bizony, az ásvány ékszerek hatásukat tekintve – ahogy azt mi is láthattuk a felsorolásból – szinten mindenre jók, de ahhoz, hogy érezzük az ékszerek különleges erejét, hinni is kell bennünk.

Hogyan viseljük az ásvány karkötőt?

Sokan azt állítják, nem szabad a jótékony köveket „összezsúfolva” használni. Ha túl sok ásványt viselünk egyszerre, akkor megakadályozzák és kioltják egymás energiáit – ám erre nincs bizonyíték.

Abban az esetben, ha Ön úgy érzi, szeretné valamely ásvány karkötő hatását megtapasztalni a mindennapokban, garantáltan egy praktikus, jótékony ékszer tulajdonosává válik. A különböző ásványok felhasználásával készült ékszerek divatos kiegészítői a mindennapoknak.