nemesacél gyűrű

A nemesacél gyűrű, mint eljegyzési kellék manapság egyre gyakrabban képviselteti magát az esküvői szertartások során. A karikagyűrű, mint szimbólum, szinte egyidős magával az emberiséggel, és amióta világ a világ, az összetartozást hivatott jelképezni.

Korábban az arany egyeduralkodónak számított a karikagyűrű anyagát tekintve, hiszen senki nem tudta elképzelni, hogy ezüstöt, esetleg bármilyen más alapanyagú ékszert húzzon a kedvese ujjára az oltár előtt.

A szabadság kora, avagy a nemesacél gyűrűk tündöklésének kezdetenemesacél gyűrű

Néhány évtizeddel ezelőtt már lazult ez a fajta szigorú elv, és megjelentek az első ezüst, illetve fehérarany karikagyűrűk a piacon. Később pedig napvilágot látott egy teljesen új irányzat az ékszervilág berkein belül, és a kezdetben csak nyakláncok, karkötők és divatgyűrűk anyagaként használt nemesacél – vagy, ahogy sokan nevezik, orvosi fém– egyre nagyobb teret nyert a köztudatban, sőt, egyre több menyegző kötelező kelléke is lett az abból készített karikagyűrű.

Allergén nemesacél gyűrű a legérzékenyebbeknek

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, sokan vannak, akik egész egyszerűen képtelenek arannyal vagy ezüsttel ékesíteni magukat, mert allergiásak a szóban forgó nemesfémekre. A nemesacél gyűrű ezeknek az érzékeny bőrrel megáldott hölgyeknek és uraknak jelenti a kiutat, hiszen nem vált ki semminemű allergiás tünetet a bőrrel érintkezve.nemesacél gyűrű

A nemesacél ékszerek számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek

De tekintsünk el a karika- és az eljegyzési gyűrűktől, és nézzünk távolabbra, a nemesacél ékszerek káprázatos lehetőségeit kémlelve! Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy az orvosi fém ékszereknek végtelenül sok pozitív tulajdonsága van. A pozitívumokat akár napestig is sorolhatnánk, a teljesség igénye nélkül. Nos, a nemesacél gyűrűk és nyakláncok szépségükben semmiben sem különböznek az arany- és ezüst társaiktól.

Sőt, a kiegészítőknek van egyfajta különleges, semmihez sem hasonlító kisugárzása, ami megkülönbözteti ezeket a modelleket a többi ékszertől. A nemesacél gyűrűk és egyéb csecsebecsék nem kopnak, nem válnak mattá, nem igényelnek hosszadalmas tisztogatást – örök szépséget rejtenek magukban, olyan pompát, ami méltó bármelyik boldogan piruló ara és büszke vőlegénye számára.

Esküvő totális anyagi csőd nélkül, avagy a nemesacél gyűrű hihetetlenül jutányos áranemesacél gyűrű

Annak a személynek, akinek volt már része esküvőszervezésben főszereplőként, nem kell részletesen magyarázni, mennyi spórolt pénzt emészt fel még a kisebb kaliberű esemény lebonyolítása is. A gyűrűk sem olcsók, főleg, ha aranyból vannak.

A nemesacél gyűrűk viszont, mivel sorozatgyártásban, és nem kézzel készülnek, jóval jutányosabb árat kínálnak a friss házasoknak. A megtakarított pénzből pedig simán kiporciózhatunk egy szerényebb nászútat is akár.

A hagyományok szerelmeseinek is roppant jó választás

A nemesacél gyűrű eredeti színe fémes – mily meglepő. Ám azoknak, akik ragaszkodnak a „hagyományos” stílushoz, lehetőségük van arany színű és ezüst színű változatban is beszerezni a kiszemelt ékszert.