Pandora karkötő

A Pandora karkötő méretek világában elmerülve könnyű elveszni, ha nem áll egy praktikus útmutató a rendelkezésünkre, amelynek segítségével könnyen rábukkanhatunk a minden szempontból ideális modellre.

Egy lélegzetvételnyi kitérő

A dániai Pandora brand ékszerkülönlegességei még azon hölgyek szívét is rabul ejtik, akik egyébként nem, vagy csak mérsékelten rajonganak az ékszerek iránt. A világhírű brand kiegészítői a mindekori személyiséget teszik meg fókuszpontjukként. A kiváló minőségi kvalitásokat reprezentáló, évről-évre megjelenő kollekciók egyik legkeresettebb darabjai a karkötők. A karkötőket, típusuk függvényében a bájos charm-okkal tehetjük igazán egyedivé. Persze a hatás csak abban az esetben lesz eredményes, ha pontosan választjuk ki a karkötő méretét.

Pandora karkötő méret – mire kell figyelni?

Az ékszer teljes hossza minden modell esetében centiméterben van feltűntetve. Annak érdekében, hogy a karkötő méretek közül az ideálist választhassuk ki, a csuklóméretünk szolgáltatja az alapot. A szorosan mért csukló méretére általában 1-2 cm ráadást kell számolni, hogy a karkötő kényelmes viseletet nyújtson.

pandora karkötő méretek

Pandora Moments a tündöklő egyediség jegyében

A Pandora Moments kollekciója az egyik legnépszerűbb összeállítás a szebbik nem képviselőinek körében. Ezek a modellek akkor mutatnak igazán jól, ha charm-okkal díszítjük azokat. Mivel ezek az apró dekoratív medálok igényelnek némi extra helyet, a szorosan mért csuklómérethez érdemes hozzáadni 2 cm-t is a méretválasztásnál. Figyelem! A tapasztalat azt mutatja, a Pandora Moments karkötők az első egy-két használatnál még kissé merevek. Az idő múlásával természetesen ez változik. A tendencia szerint a szóban forgó kollekció darabjai egy év leforgása alatt 1 cm-t is nyúlhatnak.

Pandora karkötő méretek Moments karperecekre szabva

A Moments karperecek esetében három méretből választhatnak az érdeklődők. A 17-es méretű karkötő a 15-16 cm csuklóméret esetén váltja be a hozzá fűzött reményeket, a 19-es méretű karperec a 16-18 cm-s csuklóval rendelkező hölgyekhez passzol, míg a 21 cm-s méretű kiegészítő a 19-20 cm-s csuklómérethez nyújt tökéletes választást.

Pandora karkötő

Reflexions karkötők, avagy a kézzel fogható elegancia

Az örök elegancia égisze alatt született Reflexions karkötőkhöz passzoló charm-ok lapos kialakításúak, így nem is igényelnek sok extra helyet. Egyébként is a szóban forgó kollekció modelljei akkor mutatnak a legjobban, ha szorosan a csuklóra tapadnak. Ezek a karkötők nem nyúlnak meg használat közben, így elég, ha a vásárlásnál a kapott csuklómérethez 1, maximum 1,5 cm-t teszünk hozzá.

Pandora karkötő méretek a fiatalok nagy kedvence, a Pandora ME modellek esetében

A roppant vagány kisugárzású, merész Pandora ME kollekció elsősorban azokat a hölgyeket szólítja meg, akik az örök fiatalság eszméjét éltetve nem félnek megmutatni a személyiségük vadabb oldalát sem. A szóban forgó összeállítás karkötői 3 típusban hódítanak, láncos, merev és kígyólánc kivitelezésben. Az első típus esetében a csuklómérethez 1-1,5 cm-t kell hozzáadni, a merev karkötőknél 1 cm-t, csakúgy, mint a Pandora ME kígyóláncok esetében, és máris megkapjuk a tökéletes karkötőméretet.