pd paola

PD Paola márka egy testvérpár nevéhez köthető. 2014-ben alapított meg Paola és Humbert, akiknek célja egyértelműen az volt a brand építésével, hogy a női sokoldalúságot hirdessék ékszereikkel. Minden idejüket a tervezésre fordították, s ma már a világ több mint 250 országában vannak jelen a PD Paola ékszerek gazdag kínálatával. Az elegáns, egyszerű, már-már minimalizmusra törekvő ékszerek megfizethető áron elérhetőek, többféle alapanyagból.

Gyűrűktől a nyakláncokig

A márka nemcsak egyetlen kiegészítőre fókuszál, hanem az ékszerek széles választékával találkozhatnak az érdeklődők. A PD Paola ízléses gyűrűkkel, nyakláncokkal és medálokkal éppen úgy jelen van a piacon, mint karkötőivel és fülbevalóival. A betű medálokkal kombinált nyakláncok kifejezetten kedveltek, hiszen személyre szóló ajándék születhet ilyen módon.

Többféle téma, izgalmas kivitelezés

Bár az egyszerűség alapvetően jellemző a PD Paola ékszerek világára, mégis arra törekednek a tervezők, hogy mindenki megtalálhassa közöttük az ízlésének, érdeklődési körének maximálisan megfelelő darabokat. Az állatok, a betűmotívumok éppen úgy megjelennek a kiegészítőkön, mint a népszerű szimbólumok, a szívecskék, a virágok vagy például a lakat motívum. A 925-ös finomságú ezüstből és a 18 karátos arany bevonattal készült ékszerek között a ZAZA kollekció, a klasszikus LETTERS és persze a csillagjegyekkel kombináló ZODIAC is megtalálható.

Ékszerek, ahogy mindig is szerettük azokat

Ha megkérdeznénk az ékszerrajongókat arról, hogy milyen stílust részesítenek előnyben, akkor a klasszikus és a különleges kombinációja valószínűleg vezetné a népszerűségi listát. Nem véletlen, hiszen amikor ékszerekről van szó, akkor sokan kedveljük a hagyományos megoldásokat, de ugyanakkor szeretnénk egy kis őrültséget, személyességet is belevinni a dolgokba. A trendek az ékszerek világát sem kerüli el, így ezek is folyamatos hatással vannak a PD Paola megálmodóira. Fedezd fel a márka ajánlatait, és találj rá azokra a darabokra, melyeket szívesen viselnél akár napi szinten, vagy egy-egy alkalmi megjelenéshez társítva!