sungit hatása

A sungit egy különlegesen fényes, fekete, ásványszerű kő, amely származási helyétől függően eltérő mennyiségű szenet tartalmazhat. Úgy tartják, a sungit hatása által védelmezi viselőjét és távol tartja a negatív hatásoktól és energiáktól. Emellett alkalmazása biztosítja az egészséges életet is. Tartson velünk és ismerje meg a sungit legfőbb hatásait*!

A sungit egy különleges, gyógyító hatású kőzet, amely egészségjavító hatása miatt gyógyszerek, gyógytermékek és kozmetikumok alapjául is szolgál. Számos hatása mellett segít megszabadulni a negatív érzelmi mintáktól, emellett támogatja a stressz enyhítését. Alkalmazásával visszanyerhetjük életenergiánkat.

A sungit hatása a víz szerkezetére

Felhasználják többek között a víz tisztaságának visszaállításához – ehhez természetes szűrőket készítenek belőle. A sungit a vizet gyógyhatásúvá alakítja, mert megváltoztatja annak szerkezetét. A Avíz ezáltal képes visszaadni az ember erejét és egészségét, emellett helyreállítja a bőr szépségét és fiatalos megjelenését is.

 

A sungitot tartalmazó ásványvíz alkalmazható szív- és érrendszeri betegségek, felső légúti elváltozások, gyomor- és bélbetegségek, cukorbetegség, valamint a májat, az ízületeket, a gerincet és a bőrt érintő betegségek kezelésére is.  Fogyasztása jótékony hatással van a különféle mentális zavarokra. Optimalizálja a vérnyomást, valamint megszünteti a krónikus fáradtságot, az álmatlanságot és enyhíti a fejfájást. Alkalmazása segít megemelni a szervezetünk általános állapotát.

sungit kő hatása

A sungit testi hatásai

Gyógyhatása miatt többféle betegség kezelésére alkalmazható. A sungit hatása jótékonyan hat egyes allergiás tünetekre, az asztmára és a vérszegénységre. Gyógyítja a máj és a vese kóros megbetegedéseit. Alkalmazása az immunrendszer legyengülésére és hurutos megbetegedések kezelésére is ajánlott. Hatékony segítség a sérülések és égési sebek gyógyításában.

Úgy tartják, hogy a sungit kő véd az elektromos berendezésekből származó – pl. számítógép, televízió, mikrohullámú sütő és mobiltelefon – elektromágneses sugárzástól.

Úgy tartják, hogy a sungit pozitívan befolyásolja a szervezet méregtelenítő folyamatait, az anyagcserét és az emésztést. Jótékonyan alkalmazható a gyulladások kezelésére és az alvásra is.

A sungit használata

A követ olyan helyiségbe tegyük, ahol jellemzően sokat tartózkodunk. Amennyiben az elektromágneses sugárzás kivédésére szeretnénk használni, akkor helyezzük a készülék mellé. Ha a környezetünkből érkező negatív hatásokat ellen vetnénk be, akkor tartsuk magunk mellett.

Viselhetjük ékszerként is, például egy nyakláncra helyezett medál formájában is. Védelmező ereje mellett garantáltan feltölti viselőjét energiával is.

Hogyan történjen a sungit kő tisztítása?

A sungit követ attól függően, hogy milyen gyakran és milyen céllal használjuk, célszerű időnként – de akár naponta – megtisztítani. A kő tisztításához többféle módszert alkalmazhatunk: a holdkő ásvány tisztításához hasonlóan a sungitot is kihelyezhetjük éjszakára a Hold fényére. Kitehetjük a felkelő, vagy a lemenő Nap fényére is, azonban vigyázzunk, hogy erős sugárzás ne érje a köveket.

*Az ásványok hatása, ezáltal a sungit felsorolt tulajdonságai és gyógyhatásai is feltételezettek és nem helyettesítik a hagyományos orvosi ellátást.