divatékszerek

Amint az időjárás téliesre vált, óhatatlanul is a komorabb színű, visszafogott holmikat bányásszuk elő a gardróbunk mélyéről. Talán ez azért van így, mert tudatalatt is átvesszük a kinti atmoszféra hangulatát, talán azért, hogy majd tavasszal frissen és megújulva újra porondra léphessünk. Októl függetlenül jellemző ez a tendencia a legtöbb hölgyre, viszont az igazság az, hogy nem árt néhanapján a komorabb elemeket némi élénk vidámsággal ellensúlyozni, és mi lehetne erre tökéletesebb eszköz, mint a ragyogó, feltűnő divatékszer!

Jelen cikkünkben összeszedtünk néhány olyan darabot, amelynek a segítségével a legszürkébb napon is igazi királynőnek érezhetjük magunkat. Bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt évek trendjei azoknak a hölgyeknek kedveztek, akik a nagyobb méretű kiegészítőket preferálják inkább. A téli napok sem lehetnek e tekintetben kivételesek, ha némi vidámságot csempésznénk a megjelenésünkbe.

Nagyméretű gyűrű, feltűnő medál, hatalmas fülbevaló és egyéb divatékszerekdivatékszerek

A lehetőségeknek a képzelet sem szab határt! Abban az esetben, ha nem különösképpen rajongunk a színes egységekért, választhatjuk opcióként a mindig elegánsnak minősülő fémes divatékszereket is. A fémes hatás kifejezetten illeni fog az évszakhoz, emellett pedig remekül felkelti az ellenkező nem képviselőinek a figyelmét. Azoknak a személyeknek, akik a hideg idő ellenére sem szeretnének elszakadni az elegáns vonaltól, a manapság újra a reneszánszukat élő gyöngysorok nyújtanak tökéletes megoldást.

 

Persze ezek a mai modern nyakékek másak, mint a nagymamáink korában divatos darabok, ami főleg a grandiózus kialakításukban jelenik meg a leginkább. Ezek a mutatós gyöngy nyakékek igazán akkor váltják be a hozzájuk fűzött reményt, ha elegáns, ünnepi alkalmakra tartogatjuk azokat – az irodában, egy átlagos szerdán talán kissé furán néznének ránk, ha királynőket megszégyenítő dicsfénnyel libbennénk be az ajtón.divatékszerek

Ejtsünk szót a kendőkről

Végül, de nem utolsó sorban beszéljünk egy kicsit a manapság oly közkedvelt színes kendőkről is. Igen, igen, tudjuk, hogy a szóban forgó elemek nem a divatékszerek kategóriájába tartoznak, de úgy gondoljuk, mindenképpen megéri megemlíteni ezeket a trendi kiegészítőket is, már csak azért is, mert a popularitásuk elképesztő.

A színes, vidám, már-már bohókásan játékos kendők igazán azoknak a hölgyeknek állnak jól, akik kétkanállal eszik az életet, és már alig várják, hogy a téli visszafogott megjelenést levetve újra káprázatosan színpompás holmikba burkolhassák a testüket – addig is maradnak a tarka-barka kendők és az említett trendi divatékszerek.