Ha kicsit növelni szeretnénk az önbizalmunkat vagy dekoratívabb kinézetre vágyunk, akkor hajlamosak vagyunk ruhák, illetve ékszerek után nyúlni, hogy ezt elérjük. Tény, hogy ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban nézzünk ki, a figyelmünket azonban érdemes másra is ráirányítani.

Ez pedig nem más, mint a szép és egészséges bőrkép elérése, nincs ugyanis vonzóbb annál, mintha egy nőnek rendben van az arcbőre. Ebben nagy segítséget tudnak nyújtani az olyan márkák, mint például a Geek and Gorgeous, illetve a La Roche-Posay, ez utóbbinak a Cicaplast Baume B5+ ultra balzsamja különösen hatékony támogatást ad a bőrnyugtatásban, illetve az irritáció elleni védelemben.

 

A szép bőr a belső táplálásnál kezdődik!

Ha helyre szeretnénk állítani a bőrünk textúráját, akkor van egy fontos dolog, amivel mindenképp tisztában kell lennünk. Ez pedig nem más, mint az, hogy a leghatékonyabb kozmetikumokkal sem fogjuk tudni elérni a vágyott hatást, ha nem figyelünk oda a táplálkozásunkra, azaz a bőrünk belső táplálására. Emellett pedig a hidratálás, tehát a megfelelő mennyiségű vízivás is egy nagyon fontos feladat. Fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt, a bennük található antioxidánsok segítenek a szabad gyökök elleni védelemben és elősegítik a bőr egészségét. A tengeri halak, a lenmag, a chia mag és a diófélék jó forrásai az omega-3 zsírsavaknak, amik hozzájárulnak a bőr hidratáltságához és rugalmasságához. A különböző vitaminok és ásványi anyagok is szükségesek a bőr egészségéhez, különösen a C-vitamin, az E-vitamin és az A-vitamin, valamint a cink- és a szelénbevitel is fontos.

A Geek and Gorgeous személyre szabott megoldást kínál

Ha a táplálkozásunkat rendbe tettük, akkor jöhet a tudatos bőrápolás, amihez remek megoldást kínálnak a Geek and Gorgeous márka termékei. Azt érdemes tudni róla, hogy 2018-ban jött létre, és nagyon hamar népszerűvé vált, ami részben annak köszönhető, hogy az egyedi bőrtípusokra, illetve bőrproblémákra fókuszál. A termékpalettáján nagyon sokféle terméket megtalálunk az érzékeny bőrre is használható arclemosótól kezdve a különböző bőrtípusra kifejlesztett hidratálókon át egészen a koncentrált hatóanyagokat tartalmazó szérumokig. A Geek and Gorgeous kozmetikumait tehát bátran használjuk, ha dekoratívabb megjelenésre törekszünk, és ezt nemcsak az ékszerek által kívánjuk elérni.

Miért különleges a Cicaplast Baume B5+ ultra balzsam?

A piacon ma már nagyon sokféle kozmetikum megtalálható, mégis, ha ki kellene emelnünk egyet, akkor az a Cicaplast Baume B5+ ultra balzsam lenne. Mégpedig azért, mert egyedülálló segítséget nyújt a bőr nyugtatásában, illetve védelmében. Sok más értékes összetevő mellett bőrnyugtató panthenolt és antibakteriális hatóanyagokat is tartalmaz.  Tökéletes választás irritált vagy igénybevett bőrre, nemcsak nyugtatja és védi, hanem táplálja is, miközben megerősíti a bőr barrierjét, azaz a felső védőrétegét. A Cicaplast Baume B5+ ultra balzsamot a felnőttek és a gyerekek egyaránt használhatják, sőt, még csecsemők bőrén is bátran alkalmazható.