Mi alapján érdemes a női ékszer szettek közül választani?

A női ékszer szett viselésének története régmúlt időkre nyúlik vissza. Évezredekkel ezelőtt főként a természet adta alapanyagokat használták fel az ékszerkészítéshez. Az ókori Egyiptomban a karpántok, a gyűrűk, a nyakékek minden korábbinál izgalmasabb típusaival igyekeztek vonzóbbá tenni az emberek a megjelenésüket.

A hajpánt egyszerűen nem megy ki a divatból!

A hajpánt nem most kezdte a pályafutását. Nem mostanában lépett elő trendi kiegészítővé. Egykor a rockerek tekintették magukénak a hajpánt viselési előjogot, aztán jöttek a hippik, végül pedig egyértelműen úgy alakult, hogy bárkinek, és mindenkinek jól áll. Ugyanakkor számtalan tévhit, téves elgondolás terjedt el a témában, például azzal kapcsolatban, hogy milyen hajhossz esetén előnyös, vagy […]

Már nem csak Budapesten vannak jó lehetőségek

Egy párkapcsolatban az eljegyzési gyűrű kiválasztása, az eljegyzés és a házasság nem a vége, sokkal inkább a kezdete valaminek. Sok szép közös év vár ezt követően a párokra, azonban a házas élet megkezdése előtt sokan választás elé kerülnek. Hol érdemes megkezdeni vagy akár folytatni a közös életet? A fővárosba szükséges ehhez költözni, vagy kisebb településeken […]

gyémánt vizsgálata házilag

Gyémánt vizsgálata házilag: teszteljük, hogy valódi-e!

Eljegyzési ékszert csakis megbízható ékszerésztől érdemes vásárolni, ahol garantáltan eredeti gyémánttal ékesítik a kiválasztott darabot. Ennek ellenére előfordulhat, hogy kétely támad bennünk és szeretnénk megvizsgálni a gyémánt valódiságát. Cikkünkben utánajártunk, hogy milyen módszerekkel lehetséges a gyémánt vizsgálata házilag. Tartson velünk és merüljön el a témában!

mi a fehérarany

Mi a fehérarany?

Laikusként könnyen azt gondolhatjuk, hogy a fehérarany ékszerek nem sokban különböznek az ezüstből készült társaiktól, hiszen megjelenésüket tekintve nagyon hasonlóak. Hogyan lehet őket megkülönböztetni? Egyáltalán, hogyan lesz fehér az arany színe? Miben tér el a fehérarany a klasszikus sárga színű változattól? Cikkünkből mindent megtudhat ezekről az ékszerekről!