Lógós fülbevalók – Miért szeretjük őket, és miért nem?

Arany csüngő fülbevaló alkalmi megjelenéshez? Köves lógós fülbevalók a színes darabok kedvelőinek? Attól, hogy lógós, nem kell feltétlenül feltűnőnek lennie. A fülbevalóra a nők rendszerint úgy tekintenek, mint a legelső ékszerre, amihez a reggeli készülődéskor nyúlni szoktak.

eljegyzési gyűrű

Erre figyelj, amikor eljegyzési gyűrűt választasz!

Az eljegyzési gyűrű kiválasztása az egyik legtöbb fejtörést okozó döntés egy párkapcsolatban. Az elköteleződés, amit szimbolizál, nem csak egy életre szól, de minden bizonnyal alapjaiban meg is határozza a jövőt. Így hát természetes, hogy minden részletre odafigyelve, magát a tökéletességet akarja megteremteni a kérő, amikor felteszi a nagy kérdést.

gyémánt tulajdonságai

A gyémánt tulajdonságai

A gyémánt a természetben fellelhető ásványok közül az egyik legkeményebb, és emiatt széleskörű az ipari felhasználása. Melyek a gyémánt tulajdonságai? Milyen tényezők határozzák meg a gyémánt minőségét és árát? Cikkünkből minden megtudhat erről a páratlan drágakőről.

pd paola

PD Paola ékszerek: fókuszban a személyes ajándékozás

A PD Paola márka egy testvérpár nevéhez köthető. 2014-ben alapított meg Paola és Humbert, akiknek célja egyértelműen az volt a brand építésével, hogy a női sokoldalúságot hirdessék ékszereikkel. Minden idejüket a tervezésre fordították, s ma már a világ több mint 250 országában vannak jelen a PD Paola ékszerek gazdag kínálatával. Az elegáns, egyszerű, már-már minimalizmusra törekvő ékszerek […]

pandora ékszerek tisztítása

Pandora ékszerek tisztítása és ápolása

A Pandora ékszerek tisztítása nagyon fontos, hogy hosszú éveken keresztül képesek legyünk megőrizni egyedi szépségüket. A Pandora megbízható és népszerű márka a divat világában, amely már húsz éve gyárt különleges ékszereket. Minden darab kézzel megmunkált, a legmagasabb minőséget képviseli. Mostani cikkünkben ehhez adunk pár tippet a Pandora ékszerek tisztításával kapcsolatban!

Ezüst ékszer tisztítása

Ezüst nyaklánc tisztítása házilag? Egyszerűbb, mint hinné!

Az ezüst ékszerek tisztítása házilag is megoldható, ráadásul olyan egyszerű alapanyagokkal, amelyek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak. Miért feketedik be az ezüst alapanyag? A kedvező áron elérhető ezüst ékszerek nagy népszerűségnek örvendenek a kiegészítők rajongóinak körében. Ugyanakkor számolni kell azzal, hogy esetükben időnként tisztítás válik szükségessé.