jegygyűrű

A világűr tele van csodákkal! Azok a szerencsések, akiknek módjukban áll professzionálisan is kémlelni az eget, ezeregy káprázatnak lehetnek a szemtanúi – ám, mi többiek sem maradunk minden varázslat nélkül. A végtelen űr bizony hangos a nyüzsgéstől! Most, e percben is bolygók és csillagok születnek meg, és pusztulnak el hatalmas robbanásokkal kísérve, s most, e percben is milliárdnyi objektum – meteor- szeli át az Univerzum sötét anyagát.

Némelyek felénk tartanak, sőt, el is találják a Földet. Persze nem olyan kaliberű eseményre kell gondolnunk, mint ami a dinoszauruszok pusztulását okozta –szerencsére. Ezek a világűrből származó objektumok a Föld légkörében létrejövő légellenállásnak köszönhetően ugyanis nagymértékben elégnek, és csak jóval kisebb méretben jutnak el hozzánk.

Hogyan kapcsolódik mindehhez a jelenlegi témánk, a jegygyűrű kérdésköre?

Nos, ha nagyon ragaszkodunk a mostani cikkünk megkezdett felhangjához, akkor akár úgy is mondhatnánk, hogy mivel minden mindennel összefügg, úgy a jegygyűrű és a meteorit is kapcsolódhat egymáshoz.

jegygyűrű

A kérdés már csak az, hogyan?

 

Manapság, hála a modern technológiának és a precíz kialakítású módszereknek, akár ezekből az égi ajándékokból is készíthetnek jegygyűrűt az ékszerészek, s az így kapott végeredménnyel, ha hajlamosak vagyunk az egyedi megoldásokra, meglephetjük a párunkat, előre borítékolván a sikert. Abban az esetben tehát, ha ódzkodunk a tömegcikkektől, szívesen és örömmel próbálunk ki egyedi dolgokat, a meteoritból készített jegygyűrű tökéletes választásnak fog bizonyulni a Nagy Napra!

Stílusos ajándék a meteorit jegygyűrű

A meteorit gyűrű a párját ritkító szépségével minden olyan ara álma, aki örömét leli a csillagászatban, az éjszakai égbolt titkainak a fürkészésében és a különleges szépségű ékszerekben.

jegygyűrű

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy ezek az ékszerek roppant ritkának számítanak, és sajnos a piacon sok a hamisítvány is.

Honnan tudhatjuk, hogy a kiszemelt jegygyűrű eredeti?

Nos, a tudomány ez esetben is a segítségünkre siet. Amellett, hogy a tanúsítvány nélküli, túlságosan is olcsó darabok már alapvetően felkeltik a gyanakvásunkat, a mágnesesség erejét is ajánlott kihasználni. Mivel ezek az égi objektumok szinte kivétel nélkül tartalmaznak vasat, a mágneshez is roppant „vonzódnak”. A vasas tartalom miatt azonban sajnos az ékszer is gyorsan rozsdásodik, azonban jó hír az, hogy az újramaratással visszaadhatjuk azok eredeti szépségét.jegygyűrű

Mégis, mennyire kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha a szóban forgó pompás csecsebecsével szeretnénk meglepni a kedvesünket?

Nos, az igazság az, hogy a meteorit ékszerek, mivel nagyon ritkánk számítanak, sokba kerülnek, ám némi spórolással megengedhetjük magunknak ezen életre szóló ajándéknak a megvételét. Az eredmény, azaz az őszinte kitörő öröm, természetesen garantált!