Pandora ékszerek

Pandora! A márkanév még azoknak a személyeknek is garantáltan ismerősen cseng, akik egyébként nincsenek otthon az ékszervilág témájában és történéseiben. Azt viszont már tényleg csak a beavatottak tudják, hogy a csodaszép, kifinomult kiegészítőiről elhíresült brand egy dán házaspár szerelemgyereke.

A Pandora ékszer 1982-ben látott napvilágot, a már említett dán páros, Per és Winnie közös projektjeként. A Pandora ékszer születése óta eltelt csekélyke idő alatt a hírneve meghökkentő iramban szárnyalt a magasba – és ez a felfelé ívelés minden egyes megjelenő kollekcióval hatványozottan igaz.

Mi lehet a termékcsalád titka? Jelen cikkünkben ennek jártunk utána

A Pandora ékszerek növekvő tendenciát mutató népszerűsége nemes egyszerűséggel abban áll, hogy bár az évről-évre megjelenő összeállítások minden esetben tartalmaznak egyfajta forradalmasító újszerűséget, a márkára jellemző varázs változatlan. Ez a kettősség adja a mutatós, igényesen kialakított csecsebecsék nagyszerűségét – és még valami: az a titkos összetevő, az a megmagyarázhatatlan plusz, amit a két szerelmes szív, Per és Winnie az alkotás folyamatába belevitt.

 

Pandora karkötő

A szakma iránti elhivatottság, a semmihez sem fogható szépérzék és elegáns báj jellemzi a Pandora ékszereket. Igazán széles spektrumon mozgó választékot kínálnak gyűrűkből, nyakláncokból, karkötőkből, fülbevalókból, medálokból és a márka egyik legsikeresebb termékéből, a bűbájos charm-okból. Mivel ezek a kiegészítők nagyon változatosak, szinte lehetetlen, hogy ne találna bárki a személyes ízlés-világához és az elképzeléseihez passzolót.

Persze az a széles és gazdag változatosság nemcsak a Pandora ékszerek stílusában és formatervezésében mutatkozik meg. Látszódik még a szóban forgó modellek kialakításában, és különösen pedig az anyaghasználatában. Így a kedves érdeklődők nyugodtan mazsolázgathatnak a különféle fémek és kövek változatos kombinációja között, így váltva kézzel fogható valóssággá a tökéletes ékszer megszerzéséért szőtt álmokat.

A Pandora ékszerek alapanyagai

A Pandora ékszerek egyik legközkedveltebb anyaga a Sterling ezüst és a cirkónia. Ezek az anyagok már önmagukban garantálják a strapabíróságot és az időtállóságot. Az ékszereket díszítő kövecskék változatosságának pedig valóban csak a képzelet szabhat gátat. Nos, amint azt láthatjuk, a Pandora ékszerek mind a kialakításukban, mind a formatervezésükben arra törekednek, hogy az egyébként is tetemes mennyiségre rúgó rajongótáborát lenyűgözzék. Céljuk, hogy lefedjék és kielégítsék azokat a vevői elvárásokat, amelyeket az ékszerek bűvöletében élők támasztanak.

Pandora karkötő

A legcsodásabb pedig a bájos csecsebecsékben az, hogy a márka égisze alatt megszülető egyes darabok tökéletesen passzolnak egymáshoz. Mit jelent ez a gyakorlatban? Nos, röviden azt, hogyha két éve vásároltunk egy Pandora gyűrű, s most kedvet kaptunk egy hasonló dizájnú nyakékhez, mintegy kiegészítésképpen a már meglévő ékszerhez, garantáltan találunk olyan modellt a friss kollekcióban, ami illeni fog a gyűrűhöz.

Az egyes ékszerek tehát tökéletesen kombinálhatóak egymással. Ezáltal megjelenésünkhöz azt az extra pluszt adják, ami mellett lehetetlen szó nélkül elmenni. Nos, a legjobbat még nem is mondtuk: a Pandora ékszer, bármilyen hihetetlen is, az abszolút megfizethető kategóriába tartoznak, így a pénztárcánkat sem terheli meg a vásárlás.