antiallergén ékszerek

Az esztétikus és igényes megmunkálású ékszerek egyaránt megdobogtatják a női és a férfi szíveket is. Ékszert viselni nemcsak a jeles napokon lehet, de a hétköznapok során is minden gond nélkül – gondolhatják a témában járatlanok. Bizony, sajnos nem minden személy számára lehetséges az ékszerviselés, hiszen azoknak, akik allergiásak egy vagy több anyagra, bizony ez az egyszerű, hétköznapinak tűnő szokás is megkeserítheti az életüket. Jelen cikkünkben utána jártunk, hogy milyen anyagok felhasználásával készülnek az antiallergén ékszerek.

Egyedi lehetőséget nyújtanak az antiallergén ékszerek

Szerencsére a manapság egyre népszerűbb antiallergén ékszerek remek lehetőséget nyújtanak azoknak, akik eddig csak a partvonalról figyelték a szép kiegészítők súlyától roskadozó embertársaikat. Az antiallergén ékszerek kifejezés hallatán szinte mindenik a nemesacél kiegészítők jutnak az eszükbe, holott a valóságban a skála ennél jóval szélesebb spektrumon mozog, így ki-ki kénye-kedvére könnyedén kiválaszthatja az ideális darabot.  Vegyük például a bolygónk egyik legkeményebb fémét, a volfrámot.

Antiallergén ékszerek

 

A volfrám és a volfrám-karbid antiallergén ékszerek kisugárzása mellett lehetetlen szó nélkül elmenni. Erő, végtelen energia, megnemalkuvás- e jelzők illenek leginkább az ékszerek e típusára. Ezt a roppant robosztus, erős fémet azok is a bőrük közelében tudhatják – ráadásul mindennemű félelemérzet nélkül – akiknek eddig nem lehetett részük az allergiájuk miatt az igényes ékszerek viseletében.  A gyakorlatilag elpusztíthatatlan anyag nem karcolódik. Az abból készült ékszer viselete pedig örök életre szól, hiszen, ha nem jó a méret, a csecsebecse átszabása szóba sem jöhet.

További antiallergén ékszerek

Az antiallergén ékszerek következő nagyobb csoportjával, a kerámia kiegészítőkkel kapcsolatban szerencsére már egyre inkább eltűnő-félben van az a tévhit, miszerint ezek a modellek könnyedén eltörnek. Nyilván a félreértés alapja a kerámia tányérok és egyéb használati tárgyak érzékenysége a különféle ütésekkel, sérülésekkel szemben.

antiallergén ékszerek

Ezek az ékszerek azonban remekül állják a strapát, de csakúgy, mint a volfrám társaik, az átszabásuk lehetetlen. A gyönyörű, gazdag mintázatú kerámia ékszerek alapanyaga tulajdonképpen égetett anyag, ami többnyire a titánium-karbid, az áruk pedig több mint baráti. Végül érdemes néhány szót ejteni a manapság roppant trendinek számító zamak antiallergén ékszerekről is.

Az egzotikus nevű csecsebecsék legelőször a tengerentúlon tűntek fel, a megalkotásuk éveként pedig 1920-at tartjuk. A pehelysúlyú zamak ékszereknek antik hatásuk van, így garantálva a mindig egyedi kisugárzást. Bár igaz, ami igaz, a fontosabb, nívósabb eseményre az antiallergén ékszerek nem ez utóbbi típusát fogjuk választani. Annak ellenére, hogy kiegészítőként a zamak nagyon különlegesnek számít, nem az eleganciájáról híres.