barátság karkötő

A barátság gyönyörű dolog. Az a személy, aki legalább egy igaz baráttal rendelkezik, akiben megbízhat, és akire jóban-rosszban számíthat, gazdag ember. Az ilyen ritka és irigylésre méltó kapcsolatokat bizony méltó módon meg is kell ünnepelni, amiben a barátság karkötő segíthet a leghatékonyabban. Biztos hallotta már azt a mondást, hogy adni jó! Bizony, megajándékozni azt a személyt, aki a szívünknek kedves, az egyik legfantasztikusabb érzés. Ha a szóban forgó meglepetést magunk csináltunk, a hatás garantáltan nem marad el – mi pedig nyugodtan előre borítékolhatjuk a sikert.

A barátság világnapja március 23-án van, ám nekünk korántsem kell a jeles napig várni, ha valamilyen értékes, a saját kezünk által készített meglepetéssel tennénk szebbé a barátunk egy átlagos hétköznapját. Igazából a karkötő elkészítése abszolút nem ördöngösség, így bárki belevághatja a fejszéjét az izgalmas feladatba. Sőt, sok tapasztalat vagy különösebb kézügyesség sem igényeltetik a szép és ízléses darabok megalkotásához.

Barátság karkötő készítése otthon

Az első és legfontosabb lépés a megfelelő eszközök beszerzése. Okos ötlet listát írni, és így ellátogatni a hozzánk közeli hobbiboltba, ám az olyan kellékek, mint az olló és a ragasztó a legtöbb átlagos háztartásban már eleve megtalálhatóak. Ha beszereztük a szükséges kellékeket, keressünk az interneten segédanyagot a barátság karkötő megalkotására nézve.

 

makramé barátság karkötő készítése

A makramé és az egyéb fonási technikák manapság roppant divatosak, és ami a legjobb bennünk, hogy könnyen elsajátítható módszereknek számítanak. A barátság karkötő biztosan leveszi a lábáról a meglepni kívánt személyt! Ha valóban beleadtuk az elkészítésébe a szívünket-lelkünket, akkor olyan ajándéknak számít, ami felbecsülhetetlen értékkel bír.