férfi nyaklánc

Az egyébként minden tekintetben határozott véleménnyel rendelkező úriemberek tanácstalanok, ha az ékszerviselés kérdése kerül szóba. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a férfiak ódzkodnak az ékszerviseléstől, holott számos olyan darab van a piacon, ami nemhogy lecsípne a maszkulin energiájukból, hanem fokozza a kisugárzásukat. Jelen cikkünkben ilyen csecsebecséket mutatunk be, kezdjük is azonnal az egyik legnagyobb becsben tartott modellel, az Armani férfi nyaklánc nagyszerűségének a kivesézésével.

Férfi nyaklánc változatokférfi nyaklánc

A tapasztalat azt mutatja, a pasik azért gondolnak negatívan a férfi ékszerekre, mert a kifejezés hallatán a lelki szemeik előtt megjelenő termék minden tekintetben eltér az elegánstól. Az Armani márka viszont bebizonyította, tud meglepetést okozni a férfi nyaklánc terén is, a katonai dögcédulára emlékeztető modell ugyanis egyet jelent a megfoghatatlan férfi energia elegáns köntösbe való burkolásával. A vékony, visszafogott mélyezüst színben pompázó láncon függő medál olyan férfi képét engedi sejteni, aki tudja, mit akar az élettől – és azzal is tisztában van, hogyan érheti el a célját a legegyszerűbben.

Nyilván nem ezt a férfi nyakláncot fogjuk választani, ha ünnepi alkalomra vagyunk hivatalosak, de a hétvégi bulikra, baráti összeröffenésekre, sőt, még a romantikus parki sétára is tökéletesen megfelel a szóban forgó kiegészítő. Egyébként nemcsak az Armani jár élen az erősebbik nem képviselőinek készített nyakbavalók gyártásával, hiszen idén a Thomas Sabo gondolkodói sem tétlenkedtek, már ami a szemet gyönyörködtető férfi nyakláncokról van szó.

Egyedi tervezés és kivitelezésférfi nyaklánc

 

A Thomas Sabo 2019-es kollekciójában megtalálható, visszafogottan elegáns darabok az előbbi példánktól eltérően tökéletesen alkalmasak az ünnepi összejövetelek fényének az emelésére. Bónuszként pedig hadd mutassuk be az Amerikában nagy kedvenc Tulry Utility Necklace-t, ami tulajdonképpen sokban hasonlít a pasik által oly nagy becsben tartott svájci bicskára. A külsejében frappánsan egyedi férfi nyaklánccal akár sört is nyithatunk, biciklit is szerelhetünk vagy tehetünk eleget az egyéb ügyes-bajos férfiúi teendőknek, hiszen késtől csavarhúzóig minden fontos eszköz helyet kapott a vagány kiegészítő bravúros formatervezésében.

A készítők persze az esztétikára is sokat adtak, így kapott a szóban forgó modell 14 karátos aranyborítást. Sőt, a nyaklánc ára sem vágja a földhöz az embert, hiszen körülbelül 24-25 ezer forint körül mozog. Nos, ahogy a mellékelt példák is kitűnően mutatják, a pasiknak is rengeteg mutatós, vagány és elegáns nyaklánc áll a rendelkezésére, persze csak abban az esetben, ha a teremtés koronái hajlandók a sutba dobni a kételkedő magatartásukat.