Design ékszerek

Az ékszerek többet árulnak el a viselőjükről, mint azt bárki gondolná. Azt is mondhatnánk, mutasd az ékszered, megmondom, ki vagy! Bizony, egy egyedi fülönfüggő vagy különleges gyűrű szavak nélkül is sokat mesél a gazdájáról, olyan személyiségjegyeket árulván el, amelyek talán csak hosszú hónapok ismeretsége után derülne ki. A design ékszer hallatán sokunknak az juthat eszébe, hogy a szóban forgó darabok költsége csillagászati összegekkel vetekszik, holott ez egyáltalán nincs így, szerencsére. A design ékszerek, legyen szó akár nyakláncról, fülbevalóról, karkötőről vagy gyűrűről, közös tulajdonsága az egyediség.

Design ékszerek választéka

Hol szerezhetők be ezek a divatos ékszerek?

Az ilyen kiegészítőket nem lehet minden üzletben megtalálni, így az a szerencsés személy, aki elmondhatja magáról, exkluzív divatékszert birtokol. Ha különleges ékszereket visel, jobb, ha felkészül az elismerő, sőt, sokszor irigykedő pillantások özönére. Ha szívesen kihangsúlyozná a személyisége markáns jegyeit, mindenképpen érdemes megfontolni, milyen irányvonal mentén indul el.

 

A design ékszerek személyre szabottak, mind a kivitelezésük, mind az anyaghasználatuk tekintetében. Sok tervező rendelésre is készít egyedi darabokat. Jelen cikkünk célja nem kisebb feladat, mint meghatározni a design ékszer specifikusságának az esszenciáját. Ehhez azonban fontos bizonyos jellegzetesen elkülöníthető stílusok mentén útra kelni a csecsebecsék világában.

Design ékszerek különböző típusai

A napjainkban hódító minimalista jegyek például a design ékszerek motívumaiban is jócskán meghagyják a nyomukat. A minimalizmus kedvelt anyagai a fém és az üveg, így az ebben a trendben elkészített design ékszer sem használ mást az említett két komponensen kívül. Az üveg és a fém csecsebecsék olyan tulajdonságokat engednek sejteni a tulajdonosuk alaptermészetéből, mint a határozottság, a magabiztosság és a dominancia.

Abban az esetben viszont, ha inkább a nőiesebb, romantikusabb stílus kedvelői között tartja magát számon, a design ékszerek másik áramlatát kell, hogy meglovagolja. A kivitelezésében díszesebb, élénk vagy lágy árnyalatú. A többnyire virág vagy levél ornamentumokkal ékesített kiegészítők garantáltan a felszínre hozzák azt a bájos, kecses, rendkívüli szépérzékkel megáldott hölgyet, aki mindig is szeretett volna lenni.

Merje saját magát megmutatni! Tárja ki szélesre képzeletének kapuit! A design ékszerek kínálta utolérhetetlen lehetőségek segítenek az önmegvalósításban! Már csak egy kérdés maradt kitisztázatlanul, mégpedig, hogy hol találhatná meg álmai divatékszerét. A válasz roppant egyszerű, keressen olyan kézműves boltokat vagy egyéni vállalkozókat, akik kiváló renoméval rendelkeznek a piacon. Biztos lehet abban, hogy az ő kínálatában garantáltan lesz egy-két olyan darab is, ami leveszi majd a lábáról!