design ékszer

Az ékszerek többet árulnak el a viselőjükről, mint azt bárki gondolná. Azt is mondhatnánk, mutasd az ékszered, megmondom, ki vagy! Bizony, egy egyedi fülönfüggő vagy különleges gyűrű szavak nélkül is sokat mesél a gazdájáról, olyan személyiségjegyeket árulván el, amelyek talán csak hosszú hónapok ismeretsége után derülne ki. A design ékszer hallatán sokunknak az juthat eszébe, hogy a szóban forgó darabok költsége csillagászati összegekkel vetekszik, holott ez egyáltalán nincs így, szerencsére. A design ékszerek, legyen szó akár nyakláncról, fülbevalóról vagy karkötőről, közös tulajdonsága az egyediség.

Az ilyen kiegészítőket nem lehet minden üzletben megtalálni, így az a szerencsés személy, aki elmondhatja magáról, exkluzív divatékszert birtokol, jobb, ha felkészül az elismerő, sőt, sokszor irigykedő pillantások özönére. Ha szívesen kihangsúlyozná a személyisége markáns jegyeit, mindenképpen érdemes megfontolni, milyen irányvonal mentén indul el. A design ékszerek személyre szabottak, mind a kivitelezésük, mind az anyaghasználatuk tekintetében. Jelen cikkünk célja nem kisebb feladat, mint meghatározni a design ékszer specifikusságának az esszenciáját, ehhez azonban fontos bizonyos jellegzetesen elkülöníthető stílusok mentén útra kelni a csecsebecsék világában.

A napjainkban hódító minimalista jegyek például a design ékszerek motívumaiban is jócskán meghagyják a nyomukat. A minimalizmus kedvelt anyagai a fém és az üveg, így az ebben a trendben elkészített design ékszer sem használ mást az említett két komponensen kívül. Az üveg és a fém csecsebecsék olyan tulajdonságokat engednek sejteni a tulajdonosuk alaptermészetéből, mint a határozottság, a magabiztosság és a dominancia. Abban az esetben viszont, ha inkább a nőiesebb, romantikusabb stílus kedvelői között tartja magát számon, a design ékszerek másik áramlatát kell, hogy meglovagolja. A kivitelezésében díszesebb, élénk vagy lágy árnyalatú, többnyire virág vagy levél ornamentumokkal ékesített kiegészítők garantáltan a felszínre hozzák azt a bájos, kecses, rendkívüli szépérzékkel megáldott hölgyet, aki mindig is szeretett volna lenni. Merje saját magát megmutatni! Tárja kis szélesre képzeletének kapuit! A design ékszerek kínálta utolérhetetlen lehetőségek segítenek az önmegvalósításban! Már csak egy kérdés maradt kitisztázatlanul, mégpedig, hogy hol találhatná meg álmai divatékszerét. A válasz roppant egyszerű, keressen olyan kézműves boltokat vagy egyéni vállalkozókat, akik kiváló renoméval rendelkeznek a piacon, hiszen az ők kínálatában garantáltan lesz egy-két olyan darab is, ami leveszi majd a lábáról!