gyémánt gyűrű

A nők számára az élet egyik legszebb és legizgalmasabb ajándéka (természetesen csakis a gyermekáldás után), ha megkérik a kezüket. Az első reakció, ami a lánykérés után a családtagoktól és a barátoktól várható az a „mutasd a gyűrűt!”. Éppen ezért nem mindegy, milyenek a szóban forgó roppant értékes csecsebecse külső jegyei. A gyémánt gyűrű töretlen népszerűségnek örvend, hiszen szépsége mellett eleganciát sugároz. Persze a hölgyek általában nincsenek jelen a saját gyűrűjük kiválasztásának a pillanatában. A férfiaknak azért mégis elkél a segítség, hiszen sokszor a tanácstalanság és a tapasztalatlanság rossz eredményt szül.

Jelen cikkünkben azoknak a férfiaknak szeretnénk kedveskedni és segíteni, akik a nagy kérdés feltevése előtt állnak, és most tervezik a fő komponens beszerzését. Nos, nagyon röviden a tökéletes választás a gyémánt gyűrű. Persze ezzel még nincsenek kinn az urak a vízből, úgyhogy jöjjön a hosszabb válasz. Az, hogy a szóban forgó ékszer arany legyen-e vagy ezüst, a válasz nem egyértelmű.

Vannak hölgyek, akik aranyneműn kívül mást nem viselnek, míg olyanok is akadnak szép számmal, akik inkább az ezüst holmikat preferálják. Feltételezzük, Önök már az ismeretségük abban a szakaszában vannak, ahol ez nyilvánvalóan ismert tény. Ha megvan a gyűrű anyaga, a gyémánt nagysága a következő eldöntendő kérdés.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gyűrűt?

 

Valószínűleg azzal nem árulunk el újat, hogy a gyémánt gyűrű nem a legolcsóbb mulattság. Minél nagyobb méretű a kő, annál borsosabb az ékszer ára is. Pro tipp uraknak: ha a menyasszonynak van egy olyan közeli barátnője, aki ismeri az ízlését, és a száját is tudja tartani, kérje meg, kísérje el az ékszerboltba és segítségen a választásnál.

Gyémánt gyűrű

Arra azonban figyeljen oda, hogy a kő súlya egy karát környéki legyen – ha ennél több, kezdhet gondolkodni a bankrablás lehetőségén is. Jó, jó, viccet félretéve, vannak olyan szerencsés személyek, akik a szuperdrága gyémánt gyűrűt is könnyedén meg tudják venni, de valljuk be: a legtöbbünk nincs e kiemelt helyzetben.

Az extrémebb stílus kedvelőinek színes gyémánt gyűrűk is a rendelkezésükre állnak a vásárlás során. Azonban az igazság az, hogy a tapasztalat is azt mutatja, az „egyszerű”, klasszikus, letisztult darabok uralják jelen pillanatban is a piacot.

Ha a tanácsaink ellenére is bizonytalan, és hezitál a felhozatal láttán, álljon meg egy pillanatra, csukja be a szemét. Képzelje el a szerelmét a gyűrű átadásának a pillanatában. Az a fény, az a szerelem, ami megjelenik a lelki szemei előtt garantáltan segítik a választást a gyémánt gyűrű utáni hajszában. A tiszta érzésekkel adott ajándék pedig előre borítékolja a sikert!