gyémánt gyűrű

A nők számára az élet egyik legszebb és legizgalmasabb ajándéka (természetesen csakis a gyermekáldás után), ha megkérik a kezüket. Az első reakció, ami a lánykérés után a családtagoktól és a barátoktól várható az a „mutasd a jegygyűrűt!”, éppen ezért nem mindegy, milyenek a szóban forgó roppant értékes csecsebecse külső jegyei. Persze a hölgyek általában nincsenek jelen a saját gyűrűjük kiválasztásának a pillanatában, a férfiaknak azért mégis elkél a segítség, hiszen sokszor a tanácstalanság és a tapasztalatlanság rossz eredményt szül.

Jelen cikkünkben azoknak a férfiaknak szeretnénk kedveskedni és segíteni, akik a nagy kérdés feltevése előtt állnak, és most tervezik a fő komponens beszerzését. Nos, nagyon röviden a tökéletes választás a gyémánt gyűrű. Persze ezzel még nincsenek kinn az urak a vízből, úgyhogy jöjjön a hosszabb válasz. Az, hogy a szóban forgó ékszer arany legyen-e vagy ezüst, a válasz nem egyértelmű, hiszen vannak hölgyek, akik aranyneműn kívül mást nem viselnek, míg olyan személyek is akadnak szép számmal, akik inkább az ezüst holmikat preferálják. Feltételezzük, Önök már az ismeretségük abban a szakaszában vannak, ahol ez nyilvánvalóan ismert tény. Ha megvan a gyűrű anyaga, a gyémánt nagysága a következő eldöntendő kérdés.

Valószínűleg azzal nem árulunk el újat, hogy a gyémánt gyűrű nem a legolcsóbb mulattság, és minél nagyobb méretű a kő, annál borsosabb az ékszer ára is. Pro tipp uraknak: ha a menyasszonynak van egy olyan közeli barátnője, aki ismeri az ízlését, és a száját is tudja tartani, kérje meg, kísérje el az ékszerboltba és segítségen a választásnál. Arra azonban figyeljen oda, hogy a kő súlya egy karát környéki legyen – ha ennél több, kezdhet gondolkodni a bankrablás lehetőségén is. Jó, jó, viccet félretéve, vannak olyan szerencsés személyek, akik a szuperdrága gyémánt gyűrűt is könnyedén meg tudják venni, de valljuk be: a legtöbbünk nincs e kiemelt helyzetben. Az extrémebb stílus kedvelőinek színes gyémánt gyűrűk is a rendelkezésükre állnak a vásárlás során, ám az igazság az, hogy a tapasztalat is azt mutatja, az „egyszerű”, klasszikus, letisztult darabok uralják jelen pillanatban is a piacot. Ha a tanácsaink ellenére is bizonytalan, és hezitál a felhozatal láttán, álljon meg egy pillanatra, csukja be a szemét, és képzelje el a szerelmét a gyűrű átadásának a pillanatában. Az a fény, az a szerelem, ami megjelenik a lelki szemei előtt garantáltan segítik a választást a gyémánt gyűrű utáni hajszában. A tiszta érzésekkel adott ajándék pedig előre borítékolja a sikert!