Ásványgyöngy ékszerek

A saját sorsunk a mi kezünkben van – mégis megtörténik olykor-olykor, hogy elveszítjük a kontrollt, és úgy érezzük, semmi sem úgy alakul, ahogyan szeretnénk. Azok a személyek, akiktől nem áll távol az ezotéria, azt javasolják, hogy erős hangulatingadozás, hosszabb ideig tartó szorongás és rossz kedélyállapot esetén vessük be az ásványgyöngy ékszerek elképesztő erejét.

Egyedi képességekkel bír az ásványgyöngy

Ha egy kicsit is járatosak vagyunk az ásványgyöngyök világában, tudjuk jól, hogy az egyes ásványok, kristályok és kvarcok más-más lelki eredetű problémára koncentráltan segítenek leküzdeni a problémáinkat. A zöld színéről híres, földapátként is emlegetett amazonit ásványgyöngy példának okáért hatékony stresszoldó befolyásáról ismert.

Ásványgyöngyök

A kő roppant különleges esztétikai élményt nyújt, így nem is csoda, ha többen amulettként viselik az abból készített kiegészítőket. A szakértők egybecsengő véleménye az, hogy az amazonit kitűnő az elektromágneses szennyeződés taszításában.

Amazonit medál

Az amazonit tulajdonságai

A szóban forgó szennyeződés forrásai a körülöttünk lévő elektronikus kütyük, elsősorban a minden esetben magunknál tartott mobiltelefon. Az amazonit a felszínre hozza a bennünk lévő pozitivitást, még akkor is, ha azt mélyen raktározzuk magunkban.

Segíti a világos, tiszta kommunikációt, nagyban hozzájárul az önkifejezés megéléséhez. A hangulathullámzások elkerülése érdekében és a szorongás csillapítására is használhatjuk a szóban forgó ásványgyöngyöt, ami egyébként az idegrendszert is nyugtatja.ásványgyöngy

Többen hisznek az ásványnak a szülési folyamatokra, különösen a vajúdásra gyakorolt pozitív befolyásában. Ezáltal yugodtan kijelenthetjük, hogy az ezotériában érdekelt kismamák kedvenc gyöngye az amazonit. A szervezetünk vonatkozásában az amazonit az egészséges máj működésében játszik szerepet, így az alkoholizmus fogságából szabadulni vágyók is előszeretettel viselik az ásványok e típusát kiegészítőként.